3-delig: Relax & vind rust in de overprikkeling!

3-delig: Relax & vind rust in de overprikkeling!


When?

Start time: Tuesday 20:00 (22 August)
End time: Tuesday 21:45 (22 August)
Party

About

Soms is het tijd om even stil te staan. Te beseffen dat de onrust of stress hoog oploopt... dat het tijd is om rust te vinden!

RELAX!
In deze 3-delige relaxatiereeks gaan we samen in een klein groepje op weg naar meer balans. Om meer rust, ontspanning en draagkracht te vinden in een wereld die je misschien overweldigt.

Aan de hand van mijn opleidingen en eigen ervaring om met stress, overprikkeling, hooggevoeligheid, vermoeidheid en chronische pijn om te gaan, reik ik je naast de relaxatie ook tips, zelfrelaxatie oefeningen en handvaten aan om meer balans te vinden in je dagelijks leven.

TIPS OP MAAT VAN JOUW MOGELIJKHEDEN (klik door naar de website voor meer info)

DATA 3-DELIGE REEKS:
dinsdagavond 22/08/17
dinsdagavond 29/08/17
maandagavond 04/09/17

Na deze reeks kan je op donderdag 21/09 en 28/09 deelnemen aan de vervolgreeks "Emotionele veerkracht versterken" om beter om te gaan met emotioneel moeilijke periodes.

PRIJS: € 20 per avond, dus € 60 voor de 3 sessies.

MEER DIEPGANG & KORTING OP EEN SHIATSU BEHANDELING! (check hiervoor de website!)

VOOR WIE:
Deze reeks is voor iedereen die in het dagelijkse leven het gevoel heeft dat het allemaal wat teveel is. Dat er teveel op je afkomt, teveel verantwoordelijkheden en dat je lichaam snakt naar een ademruimte en een moment voor jezelf.

Voor iedereen die te maken heeft met innerlijke onrust, zenuwachtigheid, pijn, vermoeidheid, hooggevoeligheid, (rand van een) burn-out,....

LOCATIE: Deurne Zuid (bereikbaar via openbaar vervoer)
Aanvang: 19u45
Start: 20u00
Einde voorzien rond 21u45

INSCHRIJVEN: info@ellenvangorp.be. Heb je interesse maar kan je er niet (helemaal) bij zijn? Laat me dit even weten! De reeks zal enkel doorgaan bij voldoende inschrijvingen.