Babylons Cultuuruitstap

Babylons Cultuuruitstap


When?

Start time: Wednesday 13:20 (15 November)
End time: Wednesday 23:55 (15 November)
Movie

About

Heb jij soms ook een beetje heimwee naar die leuke uitstapjes in het secundair onderwijs? Vind je het ook spijtig dat de universiteit jullie amper meeneemt buiten de auditoria? NIET GETREURD! Babylons cultuurteam staat ter jullie beschikking en nodigt jullie uit om samen met hen wat cultuur op te snuiven!

Op woensdag 15 november 2017 verwacht het cultuurteam jullie om 13h20 in de stationshal van Leuven voor een interessante en plezante dag in de hoofdstad van ons Belgenland. Onze deskundigen nemen jullie mee naar het Koninklijke Museum voor Schone Kunsten in Brussel en ndien zullen ze jullie ook wegwijs maken in de stad van Manneken Pis. Na de rondleiding nuttigen jullie samen het avondmaal, waarna jullie weer huiswaarts (lees kotwaarts) zullen keren.

Wil je mee op deze super toffe uitstap? Stuur dan een mailtje naar cultuur@kringbabylon.be maar LET OP! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. De prijs bedraagt €7 (enkel voor het museum. Trein en avondmaal zijn nog zelf te voorzien.)

Tot snel!