Upcoming events at Kuringen, Belgium

Tony Looyenstein tekent jouw persoonlijke gids of engel
Religion

Tony Looyenstein tekent jouw persoonlijke gids of engel

Saturday 10:00 (03 March)
Kuringen, Belgium, Kuringen


Dolphin Trilogy Reiki

Dolphin Trilogy Reiki


When?

Start time: Friday 09:30 (17 November)
End time: Friday 12:00 (17 November)
Religion

About

Dolphin Trilogy Reiki kan je leven veranderen, je intuïtie zal versterkt worden, je dromen worden helderder, je zult enorm veel liefde en wijsheid van de dolfijnen en orka’s ervaren, als gidsen op je pad en tijdens meditatie en healing.

Je speelse en liefdevolle kanten mogen meer naar buiten komen, problemen en stress zullen verminderen en je zult je meer verbonden voelen met je Eigen bron en Moeder Aarde. Je zult gaan merken dat de dolfijnen steeds meer een grotere rol gaan spelen in je leven.

Tijdens healing is deze energie uitstekend te gebruiken als er emotionele trauma’s spelen, zoals een traumatische ervaring, angst, verdriet en depressie. De liefde en speelsheid van de dolfijnen en orka’s helpen op een troostende en zachte manier tijdens de healing. De combinatie met de kristallen geeft hele krachtige helingen.

Duur: 3 ochtenden van 9u30 tot +- 12u

Data: 17/11, 01/12 en 15/12

Bijdrage: 180 eur (voor de 3 ochtenden samen)

Max 4 personen dus als je er bij wil zijn stuur me dan een mailtje op heidi@shikoba.be.

Je plaats is pas definitief na storting van een voorschot van 100 eur op rek BE41 7360 2886 1810 op naam van Shikoba Creations Comm.V met vermelding van "Dolfijn trilogie + je naam"

Je krijgt ook een cursus en een certificaat.