Fietsweekend 2017

Fietsweekend 2017


When?

Start time: Friday 12:00 (08 September)
End time: Sunday 20:00 (10 September)
Food&Drink

About

De inschrijving voor het fietsweekend in de Ardennen is geopend! Na het enorme succes van vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een iets grotere accomondatie en dit is gelukt! Dit jaar hebben we maar liefst plek voor 32 Coureur Cyclistes Fanatiques!

De accommodatie van dit jaar is een prachtige hoeve (inclusief zwembad!) in de omgeving van Trois-Ponts. De omgeving waar we al jaren doorheen fietsen en zeker een goede thuisbasis zal zijn voor een prachtig en gezellig trainingsweekend fietsen in de Ardennen. Zoals ieder jaar zijn er ook weer verschillende tempogroepen waar je kunt aanhaken.

Uiteraard is er naast het racefietsen de mogelijkheid om te MTB’en, want de omgeving leent hier perfect voor. We inventariseren graag hoeveel personen interesse hebben zodat we mogelijk een MTB groep kunnen vormen. Je kunt een keuze maken op het inschrijfformulier.

Het programma is ongeveer hetzelfde als voorgaande edities. Liefhebbers kunnen vrijdagmorgen al naar Trois-Ponts af reizen en ’s middags al op de racefiets of MTB de omgeving verkennen. Zaterdag en de zondag zal er in twee a drie groepjes een tocht door de schitterende Ardennen worden gereden. Het fietsweekend is inclusief prachtige accommodatie met slaapplaats, eten en drinken maar exclusief vervoerskosten of vrijwillige bijdrage aan benzinekosten.

- vrijdag avond pannenkoeken
- ontbijt en lunch voor zaterdag en zondag
- zaterdag avond STG Viking diner

Deelname is mogelijk van 15 jaar. Schrijf je snel in want afgelopen edities zaten snel vol.