G-voetbal tornooi Elite Athletic - editie 2

G-voetbal tornooi Elite Athletic - editie 2


When?

Start time: Saturday 11:00 (21 April)
End time: Saturday 17:00 (21 April)

About

Zaterdag 21 april is het zo ver! Vriendenploeg Elite Athletic organiseert de tweede editie van het Elite Athletic G-voetbal toernooi. G-voetbal is een categorie binnen het voetbal voor voetballers met een fysieke en/of een verstandelijke beperking(KBVB). Het G-voetbal toernooi van elite Athletic wordt specifiek georganiseerd voor voetbalploegen van Niveau 3. Hiernaast is er ook plaats voor enkele vriendenploegen die zich met elkaar willen meten.

Om een vlotte organisatie te garanderen, blijft de omvang van het tornooi beperkt. Er is plaats voor 8 voetbalploegen. één poule van 4 G voetbal ploegen niveau 3, en één poule van 4 vriendenploegen. Deze ploegen zullen een uitnodiging ontvangen. De twee poules worden niet tegen elkaar uitgespeeld. Er zal 7 tegen 7 gespeeld worden, op twee velden ter grootte van een preminiemenveld. Een klassement zal niet worden bijgehouden. Iedere ploeg zal 3 wedstrijden van 20 minuten afwerken. Ten slotte zal er een grote prijsuitreiking volgen. De start van het tornooi wordt voorzien om 12 u. Tussen 16 en 17 u zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Een meer gedetailleerd speelschema zal volgen de weken voor aanvang van het tornooi.

Naast het voetbal zullen er ook heel wat randactiviteiten georganiseerd worden voor familie en supporters. Op grote vraag van de deelnemers van de vorige editie, zal de voetbalschietschijf zeker niet ontbreken!

Verwacht u aan toverdribbels richting doel en richting toog, topvoetbal en sportiviteit, wereldsaves en supportersgezangen. Kortom: plezier op én naast het veld voor spelers en sympathisanten!
Tot dan !