Events around Syntra Antwerpen (direct naast treinstation Antwerpen-Berchem)

Orthomoleculaire Gezondheidszorg
Workshop

Orthomoleculaire Gezondheidszorg

Saturday 09:00 (07 October)
ICZO, Antwerp

Chinese Gezondheidszorg
Conference

Chinese Gezondheidszorg

Saturday 09:00 (11 November)
ICZO, Antwerp

Infomoment Koreaanse massage

Infomoment Koreaanse massage

Saturday 11:00 (26 August)
ICZO, Antwerp

Meeting Of Styles Streetart Tour + Workshop

Meeting Of Styles Streetart Tour + Workshop

Sunday 11:00 (25 June)
Station Antwerpen Berchem, Berchem

Midsummer Party
Nightlife

Midsummer Party

Thursday 17:00 (10 August)
Midsummer Party, Antwerp

Wetenschapskamp: Ontdekkingen
Conference

Wetenschapskamp: Ontdekkingen

Sunday 10:00 (06 August)
Hopper Jeugdverblijf Het Scoutshuis, Antwerp

Rommelmarkt Dageraadplaats 10 september 2017
Shopping

Rommelmarkt Dageraadplaats 10 september 2017

Sunday 09:00 (10 September)
Rommelmarkt Dageraadplaats, Antwerp


Holacracy Taster Workshop in Antwerpen

Holacracy Taster Workshop in Antwerpen


When?

Start time: Thursday 15:00 (22 June)
End time: Thursday 20:00 (22 June)
Conference

About

Is uw organisatie wendbaar en in staat zich dynamisch aan te passen aan haar omgeving - zelfs als uw organisatie snel groeit?
Zijn de functies en rollen binnen uw organisatie helder en tegelijkertijd ook voortdurend in ontwikkeling? En zijn het degenen die het werk doen zelf die die ontwikkeling sturen?
Bent u tevreden over de purpose-gerichtheid van uw organisatie, en hoe uw overlegstructuur en besluitvorming daaraan bijdragen?
Grote kans dat u het gevoel heeft dat het beter kan. Deze workshop introduceert Holacracy: een geloofwaardig alternatief voor de traditionele management hiërarchie, die anno 2017 niet meer past.
Holacracy is een uitgewerkt operationeel besturingsmodel voor het structureren, besturen, en runnen van een organisatie. Holacracy verandert fundamenteel hoe beslissingen worden genomen en hoe macht en verantwoordelijkheid worden verdeeld.
De doelstellingen van Holacracy zijn compromisloos: uw organisatie wendbaarder en responsiever op haar omgeving maken, het verhogen van organisatorische helderheid over wie precies wat doet en beslist, het expliciteren van verwachtingen naar elkaar, het minimaliseren van kantoor-politiek en het mogelijk maken van diepere betrokkenheid en ‘empowerment’ van medewerkers.

Doel
Het doel van deze workshop is om u een ervaringsgericht ‘voorproefje’ te geven van hoe het werken met Holacracy eruitziet.

Programma
Kort overzicht van Holacracy: wat het is en hoe het is opgebouwd
Simulatie van een 'werkoverleg' (tactical meeting): hoe de operationele problemen snel en betrouwbaar te verwerken naar een eerstvolgende stap voorwaarts
Simulatie van een 'roloverleg' (governance meeting): hoe de structuur van de organisatie te evolueren zodat het werk beter afgestemd is op de purpose van de organisatie
Nabespreking, discussie en Q&A om te leren van de simulaties
Gelegenheid om andere deelnemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen bij een lichte maaltijd

Voor wie
Leiders, ondernemers en organisatorische beleidsmakers, in profit en non-profit, die geïnteresseerd zijn in het ervaren van de manier waarop Holacracy werkt en willen weten of het iets voor hun organisatie is.

Deze Holacracy Taster Workshop is als introductie geschikt voor mensen die nog geen kennis van Holacracy hebben. Maar ook als ‘Taster’ voor mensen die het model al enigszins kennen en benieuwd zijn naar de werking ervan in de praktijk.

Vooraf
U haalt meer uit deze Holacracy Taster Workshop als u basiskennis heeft van Holacracy. Op deze pagina's vindt u een overzicht van de beste bronnen hiervoor:
Top 10 bronnen algemene Holacracy informatie
Top 10 bronnen voor ervaringen met Holacracy
Top 10 bronnen voor Holacracy in breder perspectief

Vragen & meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hendrik deRoo (hendrik_deroo@hotmail.com / +32 - 486622662) of Jasper Rienstra (jasper@synnervate.nl / +31 - 651049005)