International Fire Work Festival @Knokke

International Fire Work Festival @Knokke


When?

Start time: Friday 22:00 (17 August)
End time: Saturday 23:00 (25 August)
Festival

About

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist vindt plaats op het strand ter hoogte van de Meerlaan in Knokke-Heist. We vertrekken vanuit RBSC Zeebrugge omstreeks 21 uur om het spektakel vanop het water te bewonderen.

Vier verschillende landen zullen om 22 uur een spektakel brengen op 17, 19, 21 en 23 augustus. Op 25 augustus sluit Belgiƫ het festival af.
Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist behoort ongetwijfeld tot de absolute wereldtop. Sinds 1970 wordt op het strand van de badstad een pyrotechnisch spektakel gebracht door landen van over heel de wereld. Zonder enige moeite schaart Knokke-Heist zich dan ook naast Cannes, Montreal, Monte Carlo en Hannover. Vuurwerkmakers uit 4 verschillende landen vechten een nachtelijk duel uit waarin gigantische vuurwerkpijlen aan een waanzinnig tempo de lucht worden ingevuurd. De vuurwerkshow is volledig gesynchroniseerd op een speciaal ontworpen muziekstuk. Het is een fantastische musical dat op een originele manier jong en oud overweldigt.