Kamp Noord All Stars met oa Equal Idiots

Kamp Noord All Stars met oa Equal Idiots


When?

Start time: Friday 19:00 (27 April)
End time: Saturday 03:00 (28 April)

Where?

'De Ark'
Wuustwezel, Achter d'Hoven 63, Wuustwezel

About

KAMP NOORD ALL STARS : LOKALE HELDEN UIT DE NOORDERKEMPEN : EQUAL IDIOTS, BLACK LEATHER JACKET, CERYS, RUBEN FOCKETYN, E.A.

Reeds tien jaar organiseren de jeugddiensten uit de Noorderkempen de regionale muziekwedstrijd KAMP NOORD. Intussen deden meer dan 200 bands en 150 DJ’s er aan mee. Kamp Noord leerde ons dat er in de Noorderkempen bijzonder veel muzikaal talent aanwezig is.

Kamp Noord groeide uit tot de ideale springplank voor jong geweld uit de Noorderkempen. DJ’s traden na de finale op op Tomorrowland. Bands kregen airplay op StuBru en speelden vervolgens op Pukkelpop en andere megafestivals. Om de tiende verjaardag van Kamp Noord te vieren, vonden we tijd rijp om een aantal Kamp Noord-helden eens samen op één podium te zetten. Tijdens het nationale event LOKALE HELDEN op 27 APRIL zullen volgende KAMP NOORD ALL STARS zich verenigingen op een fantastisch showcasefestival:

EQUAL IDIOTS: Kamp Noord 2013.
Bier drinken en kut roepen-rock” - Al kwijlend, lateraal headbangend en met de tong uit de mond zegevierden ze vorig jaar in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, terwijl ze op diezelfde radiozender wekenlang in de Afrekening kampeerden met het epileptische ‘Salmon Pink’. Met dat zelfde succesrecept – vuile gitaren en nog viezere drums – kwamen ze in 2017 op de proppen met een volwaardig debuutalbum ‘Eagle Castle BBQ’, waarvan ‘Put My Head In The Ground’ lange tijd nummer één stond in de Afrekening.
www.equalidiots.be

BLACK LEATHER JACKET: Publiekswinnaar Kamp Noord 2013.
‘Loud garage Rock n Roll with plenty of Fuzz, Slapback-vocals, Delays & Chorus and infinite dance riffs’.
Reeds jaren scheurt Black Leather Jacket doorheen het Vlaamse Land met hun pure Garage Rock & Roll. .. Hoogtepunten waren de publieksrijs op Kamp Noord, halve finale Humo’s Rock Rally en de finaleplaats in Stu Bru ‘De Nieuwe Lichting’. Een fenomenale show in de AB en heel wat airplay op Stu Bru achteraf.
http://vi.be/blackleatherjacket

BLUE HIPPO: winnaar Kamp Noord 2017
‘Royal Blood, maar dan beter’ hoorden we tijdens de finale... Dit powerduo raast momenteel door het Vlaamse rocklandschap. Intussen namen ze hun eerste EP op en heeft hun eerste single al aardig wat airplay gehad. Hou ze in’t oog!
http://vi.be/bluehippo

CERYS: winnaar Kamp Noord 2007
De eerste winnares van Kamp Noord. Deze rootszangeres blijft ons telkenmale raken met haar prachtige stem. Won de Dranouter rally en haar single draaide wekenlang op Radio 1. Prachtige melodieën en greasy grooves worden gedragen door drie geweldige muzikanten.
www.cerys.be

SECOND SON SAM; runner up Kamp Noord 2017
Persoonlijk en confronterend, maar ook met hoop op een betere toekomst. Grenzen overschrijden en genres doorbreken is wat Second Son Sam misschien wel het liefste doet. Muziekstijlen worden met elkaar verweven om zo een unieke, diverse sound te creëren. Wat je er ook van vindt, de nummers zullen zich zonder twijfel verschillende dagen in je hoofd blijven afspelen.
http://vi.be/secondsonsam

RUBEN FOCKETYN: winnaar kamp Noord 2009
In 2009 won hij overtuigend Kamp Noord met zijn band The Portrait. Intussen heeft Ruben er tientallen muzikale projecten opzitten, won hij De Kunstbende en speelde hij de finale van Humo’s Rock Rally. Verder speelde hij samen met Roland van Campenhout, Bruno Van den Broecke en Steven De Bruyn. Momenteel is hij bezig met een show samen met Wouter Deprez en werkt hij aan een nieuwe plaat. Lang leve de kunst!
http://rubenfocketyn.be/

KING FOR A DAY: runner up Kamp Noord 2015
King For A Day. Gene zever, enkel muziek. Waar rock en blues schaamteloos flirten met elkaar. Waar indringende deuntjes vergezeld worden door pittige live-momenten met meer vuurwerk dan de gemiddelde oudejaarsnacht. De nasmaak van het viertal is oprecht en bitterzoet. Sta hen toe lawaaierig en doorspekt met goesting bij je binnen te sluipen. In 2015 dropten zij reeds een bom op Kamp Noord. Intussen zijn er reeds enkele singles gereleased.
http://vi.be/kingforaday

THE JOO JOO JOO EYEBALLS: publiekswinnaar 2017
Deze vier jonge gasten zijn begonnen met covers te spelen voor een optreden op de plaatselijke kermis in Gooreind. Op vraag van het lief van de drummer schreven ze zich in voor Kamp Noord… Ze moesten dan wel eigen nummer schrijven… En datdeden ze met verve… Resultaat: finale in 2015 en publieksprijs in 2017…
http://vi.be/thejoojooeyeballs

KAMP NOORD ALL STARS
27 april 2018
Godelievezaal Wuustwezel
Info & Tickets: www.kampnoord.be ; www.clubbokal.be
Prijs: 10 eurEvents around 'De Ark'

Erfgoedfietstocht augustus
100 m »

Erfgoedfietstocht augustus

Wednesday 13:00 (22 August)
Toerisme Wuustwezel, Wuustwezel

De natuur gaat in rust
100 m »

De natuur gaat in rust

Sunday 13:30 (16 September)
Toerisme Wuustwezel, Wuustwezel

Dauwwandeling met ontbijt
100 m »

Dauwwandeling met ontbijt

Sunday 06:00 (17 June)
Toerisme Wuustwezel, Wuustwezel

Erfgoedfietstocht juli
100 m »

Erfgoedfietstocht juli

Wednesday 13:00 (18 July)
Toerisme Wuustwezel, Wuustwezel

Info-avond sportvoeding
700 m »

Info-avond sportvoeding

Thursday 19:30 (19 April)
Bike Experience, Wuustwezel

Loenhoutse mei at Cafe De Zwaluw
3.6 km »

Loenhoutse mei at Cafe De Zwaluw

Sunday 17:00 (06 May)
Cafe De Zwaluw, Wuustwezel

Familiedag Loenhout SK
3.8 km »

Familiedag Loenhout SK

Saturday 10:00 (12 May)
Kon. Loenhout SK, Loenhout

Mulligan™ Concept ABC
7.4 km »

Mulligan™ Concept ABC

Monday 07:45 (07 May)
Van der Valk Hotel Dennenhof - Brasschaat, Maria-ter-Heide