Kris De Bruyne Trio - Zijn mooiste liefdesliedjes

Kris De Bruyne Trio - Zijn mooiste liefdesliedjes


When?

Start time: Friday 20:00 (19 January)
End time: Friday 23:00 (19 January)

About

Kris De Bruyne, Gijs Hollebosch en Yves Meersschaert - 3 spitsbroeders - zochten uit 280 songs van Kris naar zijn ‘vergeten’ liefdesliedjes die de fans na de concerten aan Kris bleven vragen. Die ‘verloren’ schat van songs was verrassender en rijker dan het trio verwachtte en inschatte. Met dit concert pikt Kris De Bruyne die parels, naast enkele hits, graag weer op.
Met zijn Nederlandstalig oeuvre werd Kris De Bruyne in het begin tot de kleinkunstbeweging gerekend. Toen hij vrij snel op de elektrische gitaar overschakelde, verwierf hij ook aanzien als rockartiest. Hits zijn onder meer Amsterdam, Vilvoorde City, De peulschil en De onverbiddelijke zoener.

Gijs, Yves & Kris - ook al zijn ze maar met zijn drieën - toveren hun magische ‘sound’ te voorschijn die u - letterlijk - nog nooit hebt gehoord! Ze wisselen hun muzikale poëzie, oor voor het detail en kracht uit met als prachtig resultaat: liefde en blues, amore e dolore in “Zijn mooiste liefdesliedjes”.

Kaarten zijn te bekomen aan € 15 in voorverkoop bij Martine Kerremans, (015 23.53.72) Leuvensebaan 18, 2223 Schriek, via vermeylen.p@skynet.be en bij alle DF bestuursleden.
Let op: de plaatsen zijn genummerd! Wees er vlug bij voor de beste zitplaatseUpcoming events at Schriek, Belgium

Let There Be Rock VII
Music

Let There Be Rock VII

Saturday 18:00 (14 April)
Schriek, Belgium, Schriek

VAG DAY 2018

VAG DAY 2018

Sunday 09:00 (01 July)
Schriek, Belgium, Schriek