Lezing ‘De kracht van de bewuste mens’

Lezing ‘De kracht van de bewuste mens’


When?

Start time: Friday 20:00 (15 September)
End time: Friday 22:00 (15 September)

Where?

FLOW Yoga- en Welzijnscentrum
Karel Govaertsstraat 58, Deurne
Lecture

About

De wereld om ons heen biedt soms een verwarrende aanblik. Waarden veranderen dagelijks en velen zijn op zoek naar nieuwe waarheden om hun leven op een eerlijker manier in te richten. Maar als je liefdevol wil zijn, word je geconfronteerd met agressie. Als je zuiver wil zijn, blijkt de hele wereld vervuild. Als je eerlijk wil zijn, word je gevangen in leugens. Hoe ga je daar mee om? Hoe vind je jouw waarheid? Hoe richt je je leven zo in dat je het er mee eens kan zijn? En ook: waarmee verzwak je je en hoe buig je dit om tot kracht?

Op deze vragen en nog vele andere zoekt auralezer en healer Ronald van de Peppel verhelderende antwoorden. Hij illustreert dit met zijn eigen zoektocht naar een spiritueler bestaan en hoe hij dat nu vorm geeft in de manier waarop hij leeft en werkt. Hij laat deze avond de vragen en antwoorden elkaar afwisselen op zijn gebruikelijke diepzinnige, maar toch ook luchthartige benadering.

Na de uitleg volgt een pauze, waarna ruimschoots de tijd wordt genomen om vragen te stellen.

Prijs: 15 euro pp. Reserveren via admin@flow.world.

Ronald van de Peppel (°1951) is Reikimeester, auralezer, sjamaan, schilder, schrijver en onze mentor in de wereld van energiebewustzijn. Geboren en getogen in Utrecht, maar grotendeels gevormd tijdens avontuurlijke verre reizen en een nieuw bestaan in Zeeland, begon hij in 1980 een opleiding aan het Instituut voor Intuïtieve Ontwikkeling in Utrecht. Na een tijdje als rondreizend auralezer te hebben gewerkt, begon hij zich steeds meer in België te interesseren. In 1985 richtte hij een trainingscentrum op in Antwerpen, waar hij les gaf in auralezing en healing. Na verdere trainingen werd Ronald in 1989 ingewijd tot sjamaan door de gerenommeerde Hongaarse sjamaan Joska Soos.

De zoektocht naar kennis en inzicht bracht hem in de loop van dit verhaal naar de centra van verschillende grote Meesters in New York, Puna (India) en Duitsland. Hij bracht maanden lerend door bij Bagwan Shree Rasneesh (Osho), Satchid Ananda, Baba Ganapati, Mother Meera, Amma en een aantal minder bekende Wijzen. Bij het eerste bezoek van Phyllis Lei Furumoto aan België raakte hij gefascineerd door de transformerende en helende werking van Reiki en werd in 1990 één van de eerste Reikimeesters in België.Events around FLOW Yoga- en Welzijnscentrum

Avondmarkt Hofstade
Shopping

Avondmarkt Hofstade

Thursday 18:00 (24 August)
Viva la vida - juwelen en modeaccessoires, Aalst

Bachata Bootcamp Antwerpen ☆ Arawi & Alejandra SP ☆
Art

Bachata Bootcamp Antwerpen ☆ Arawi & Alejandra SP ☆

Sunday 16:00 (10 September)
Familia Sint Rochus, Deurne

Eigen liedjes van de jaren '70
Book
600 m »

Eigen liedjes van de jaren '70

Thursday 14:00 (07 September)
Dienstencentrum Arena, Deurne

Deurne Lotgenotensamenkomst
Meetup
850 m »

Deurne Lotgenotensamenkomst

Thursday 14:00 (24 August)
Dienstencentrum Silsburg en Boterlaar, Deurne

Franz Ferdinand - Antwerp, Belgium
Food&Drink
1250 m »

Franz Ferdinand - Antwerp, Belgium

Wednesday 20:00 (30 August)
Rivierenhof, Deurne

CPeX
Other
1300 m »

CPeX

Sunday 19:00 (03 September)
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne

Arsenal - Dance! Dance! Dance! - *extra filmconcert*
Family
1300 m »

Arsenal - Dance! Dance! Dance! - *extra filmconcert*

Monday 19:00 (28 August)
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne