Mastermind 'DENK & Zet je visie om in realiteit'

Mastermind "DENK & Zet je visie om in realiteit"


When?

Start time: Thursday 19:00 (21 December)
End time: Thursday 20:30 (18 January)

About

Hoe zet je in 5 creatieve stappen een idee om in fysieke vorm? Dit kom je te weten tijdens deze gloednieuwe Mastermind over Inge’s pas verschenen boek. Dit kernboek bevat de stappen tussen een ontastbaar idee en een fysiek resultaat. Tijdens de Mastermind ontdek je hoe je dit zelf leert toepassen in je eigen leven.

In dit boek en tijdens de Mastermind zal je laag per laag de geheimen van creatie leren. Je staat op het punt de geheimen van dit universum te ontdekken. Je komt te weten dat je in staat bent om te creëren wat je maar wilt. En dat op zich is al mind-blowing genoeg. Indien je deze geheimen nog niet kent, dan zal er een wonderbaarlijke wereld vo je open gaan. Jouw wereld. Geniet van de tocht en het uitzicht!

De enige investering in deze Mastermind is het werkboek van Inge Rock “DENK & Zet je visie om in realiteit” en je intentie om vijf weken met volle goesting mee te doen. De training gaat door in Hechtel-Eksel in mijn coachingpraktijk.

We gaan van start op DONDERDAG 21/12 van 19u tot 20.30. De volgende data zijn: 28/12 – 04/01 – 11/01 – 18/01 Inschrijven doe je per mail op info@lv-coaching.be of via de Contactpagina. Ik kijk uit naar een fijn traject samen met jou!Upcoming events at Eksel, Belgium

Gratis Mastermind-training 'Je wordt wat je denkt'

Gratis Mastermind-training "Je wordt wat je denkt"

Wednesday 14:00 (24 January)
Eksel, Belgium, Eksel

Training 'Wetten van het Universum'

Training "Wetten van het Universum"

Friday 17:00 (02 February)
Eksel, Belgium, Eksel