Mastermindtraining 'Je wordt wat je denkt'.

Mastermindtraining 'Je wordt wat je denkt'.


When?

Start time: Monday 20:00 (13 November)
End time: Monday 21:30 (18 December)
Community

About

De training ‘Je wordt wat je denkt’ gaat van start op maandag 13 november a.s. om 20u. In deze training gaan we zes maandagavonden na elkaar, gedurende ongeveer anderhalf uur, aan de slag met de iets meer theoretische inzichten rond onze mentale spieren, levels van bewustzijn en vooral de universele wetten. 'Je wordt wat je denkt' is hét basiswerk voor de aanpak van Inge Rock, zeker interessant als starter, maar bij ons ook vaak gekozen als vervolgtraining.

De training zelf is GRATIS*, het boek kan aangekocht worden in de boekhandel, online of via mij op eenvoudige vraag vooraf.

Meer info over het boek én de bijhorende training vind je, via https://ingerock.be/mm?oid=31138 Via deze link kom je ook bij de inschrijvingstool. Meer info over mij of mijn aanpak kan via pb of mail (zie knoppen bovenaan de pagina).

De exacte locatie in Sint-Niklaas wordt bepaald op basis van het aantal deelnemers. Een kleine groep wordt ontvangen in de thuispraktijk in Belsele. Van zodra we met wat meer zijn, verhuizen we naar een even makkelijk te bereiken locatie in de stad zelf.

Ik hoop van harte dat ik ook jou binnenkort op één van onze trainingen mag weerzien of mag leren kennen.

Hartelijke groeten,
Hilde <3

*De training is gratis als dit de eerste keer is dat je een mastermindtraining van Inge Rock volgt. Volgde je al eerder een mastermind bij mij of een andere coach van ons Rock-team, dan kost de training je 99 euro (incl.btw).Upcoming events at Sint-Niklaas, Belgium

Peperkoeken hartjes in Sint-Niklaas - Steun het eigen volk
Theater

Peperkoeken hartjes in Sint-Niklaas - Steun het eigen volk

Sunday 12:00 (03 December)
Sint-Niklaas, Belgium, Sint-Niklaas

Popcornoldies Party
Nightlife

Popcornoldies Party

Saturday 21:00 (09 December)
Sint-Niklaas, Belgium, Sint-Niklaas