Open clinic met Wendy Murdoch

Open clinic met Wendy Murdoch


When?

Start time: Friday 09:00 (25 August)
End time: Sunday 17:00 (27 August)
Religion

About

Wendy Murdoch geeft al meer dan 30jaar les en produceerde tal van boeken en dvd's. Zij creëerde Ride like a natural en het Sure Foot Equine Stability program. Dat dit jaar nog een nominatie kreeg op Equitana voor " beste innovatieproduct".
Wendy is een van de beste lesgevers op gebied van zit, houding en inwerking van de ruiter. Ze verstaat als geen ander de biomechanica van ruiter en paard en laat je tot in de details voelen hoe je je lichaam kan gebruiken om het juiste antwoord van je paard te krijgen. Wendy zal ook gebruik maken van de Sure Foot pads. Deze pads verbeteren het paard zijn balans en beweging. Het paard onderzoekt en ondervindt zelf de veranderingen van balans en zijn patroon van bewegen.
Meer informatie op murdochmethod.com

Tijdens de 3daagse clinic geeft Wendy 's ochtends theorie en oefeningen (zonder paard) in body awareness, anatomie van de ruiter en de invloed op het paard. Oefeningen, waarmee je thuis zelf aan de slag kan. Dit met behulp van een bal en andere attributen. Tijdens de namiddag wordt in groepjes van 3ruiters gereden en helpt Wendy iedere ruiter one to one naargelang ieders niveau. Overige deelnemers oberserveren tijdens de rijlessen en kunnen vragen stellen.
Er zijn 12plaatsen beschikbaar voor deelnemers met paard en 4plaatsen voor deelnemers zonder paard (zij doen wel actief mee bij de grondoefeningen).
Prijs:
deelnemers met paard: 495 euro, lunch en drank inbegrepen
deelnemers zonder paard: 250euro, lunch en drank inbegrepen
Stalling is beschikbaar, indien gewenst (wordt ter plaatse afgerekend).
Lokatie: 's ochtends De mispel , Glabbeek, namiddag 't Steenshof Kortenaken
Voor meer informatie en inschrijvingen: ilkeverdegem@hotmail.com