Weekendclinic MR Trainings 10/08 -12/08

Weekendclinic MR Trainings 10/08 -12/08


When?

Start time: Friday 18:00 (10 August)
End time: Sunday 18:00 (12 August)

About

Weekendclinic van MR Trainings

Vorig jaar zijn we gestart met een weekendclinic waarbij Pkhorses en MR Trainings de handen in elkaar sloegen. Dit jaar geeft MR Trainings een weekendclinic op eigen terrein waar ruiter en paard een weekend kunnen samen werken naar hun doelen. Op dit weekend kan er gewerkt worden aan je eigen houding, je connectie met je paard, academische rijkunst, grondwerk, schriktraining, …
Wat deze weekendclinic extra interessant maakt is dat je deze ook kan volgen met een lespaard van ons. Dus niet enkel ruiters met een eigen paard zijn welkom. Wat er dit jaar ook nog veranderd is dat we nu op onze locatie een zandpiste hebben waar we nu in kunnen trainen.

Het weekend verloopt zoals gewoonlijk als volgt:
Op vrijdagavond is de aankomst van jullie paarden voorzien. Hier maken we meteen ook gebruik van om samen gezellig kennis te maken en een aperitiefje te drinken. Hier zullen we naast kennis maken ook de planning van het weekend nog eens overlopen om zo voor iedereen duidelijk te maken wat er hen te wachten staat dit weekend.

Zaterdagochtend verwachten we jullie om eerst samen gezellig te ontbijten. Daarna beginnen we aan de eerste reeks lessen. Elke combinatie krijgt dan een half uur les. ‘s Middags voorzien we een stevige lunch zodat we er na de middag opnieuw kunnen invliegen. Deze keer beginnen we met een stukje theorie zodat we nog meer inzicht krijgen in onze paarden. Hierna beginnen we met de tweede reeks lessen. Iedere combinatie krijgt opnieuw een half uur les.
Als het weer het toelaat sluiten we deze dag af met een gezellige BBQ. (Partners zijn hierop welkom. Wel graag vermelden op het inschrijvingsformulier zodat we genoeg vlees kunnen voorzien.)
Zondag starten we opnieuw met een lekker ontbijt. Na het ontbijt krijgen de combinaties terug een les (deze zal nu 45min duren). Na deze lessen lunchen we samen en sluiten we de weekendclinic af met een theoriedeel zodat de paarden kunnen uitrusten voor de rit naar huis.

Hopelijk heb je er na deze beschrijving heel veel zin in gekregen en zien we je op de weekendclinic!
De weekend clinics gaan door vanaf 5 praktijkdeelnemers.
Zowel praktijkdeelnemers met paard als theoriedeelnemers zijn van harte welkom.

Als praktijkdeelnemer krijg je zaterdag 2 lessen (30min) en zondag een les (45min) samen met je paard of lespaard.
De theoriedeelnemers kunnen het gehele weekend meevolgen, deelnemen aan de workshops en steeds vragen stellen aan de instructeurs.

Praktijkdeelname (incl. Ontbijt, lunch, bbq, stalling en hooi voor uw paard): €185
Theoriedeelname (incl. Ontbijt, lunch en bbq): €75
Om in te schrijven mail naar mieke@roelandt.eu of stuur een privébericht op facebook naar Mieke Roelandt of MR Trainings. Uw inschrijving is pas geldig na invullen van het inschrijvingsformulier en het storten van het inschrijvingsgeld.

Je tent meenemen kan, deze kan worden opgezet in de buurt van de paddocks van de paarden.
Voor je paard wordt een paddock met hooi en water voorzien. Als u dit wenst is er de mogelijkheid om uw paard s’avonds en s’nachts op stal te zetten.

Let op, de plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij.Upcoming events at Velzeke-Ruddershove, Belgium

Weekendclinic MR Trainings 13/07 tot 15/07

Weekendclinic MR Trainings 13/07 tot 15/07

Friday 18:00 (13 July)
Velzeke-Ruddershove, Belgium, Velzeke-Ruddershove

Weekendclinic MR Trainings 27/07 - 29/07

Weekendclinic MR Trainings 27/07 - 29/07

Friday 18:00 (27 July)
Velzeke-Ruddershove, Belgium, Velzeke-Ruddershove