Workshop: Connectie en werken in vrijheid

Workshop: Connectie en werken in vrijheid


When?

Start time: Saturday 10:00 (16 June)
End time: Sunday 16:00 (17 June)
Workshop

About

Deze workshop is voor zij die opzoek zijn naar diepere connectie met hun paard.

We verdiepen ons in de verschillende karakters van de aanwezige paarden en deelnemers en bekijken hoe we dit best plaatsen in onze samenwerking en training. Deze waardevolle kennis nemen we mee in de voorbereiding naar het werken in vrijheid. We werken zowel in als buiten de piste.

Dit weekend is voor jou en jouw paard. Samen genieten en echt tijd nemen voor elkaar staan centraal. Omringd door gelijkgezinden in een oase van rust is dit de perfecte mix voor een inspirerende ervaring.

Praktisch:
‘Connectie en werken in vrijheid’ is een tweedaagse workshop met een all inclusive - formule voor €285 (incl BTW).
Dit wil zeggen dat alles inbegrepen is van aankomst tot vertrek; alle gezonde maaltijden en tussendoortjes, drank, overnachting, paddock&hooi paard.

We verblijven in een oase van rust op het prachtige privé domein van het Jagershuisje te Meerle (Be) met trainingsmogelijkheden zowel binnen als buiten de piste. We overnachten in het authentiek jagershuisje, dit is back to basics waarbij alle basis comfort aanwezig is. De paarden verblijven op een buiten paddock waarbij sociaal contact mogelijk is. Je staat zelf in voor het verzorgen van je paard en paddock.

We werken in een gezellige groep van maximaal 6combinaties. Voor deze workshop wordt een basiskennis van grondwerk verwacht.

Prijs: €285 (incl BTW)